MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна»

03.09.2007    джерело: www.gurt.org.ua
запрошує ЗМІ, організації громадянського суспільства та приватні і комерційні структури до участі у конкурсі проектів для зацікавлення власників, продюсерів та редакторів ЗМІ у підтримці журналістських розслідувань з питань корупції

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» запрошує засоби масової інформації, організації громадянського суспільства та приватні і комерційні структури та/або коаліції/партнерства цих організацій до участі у конкурсі для власників, продюсерів та редакторів засобів масової інформації щодо підтримки журналістських розслідувань з питань корупції.

Метою конкурсу є підвищення рівня зацікавленості та заохочення власників, продюсерів та редакторів ЗМІ щодо проведення журналістських розслідувань їхніми виданнями.

Підтримка буде надана одній організації або коаліції/партнерству організацій на виконання наступної діяльності (але не є обмеженою лише нею):

1. Підготувати та провести серію заходів для власників, продюсерів та редакторів ЗМІ, які б сприяли підвищенню їхньої зацікавленості до проведення якісних та професійних журналістських розслідувань з питань корупції.
2. Залучити до участі в цих заходах відомих журналістів та власників/керівників відомих ЗМІ у якості доповідачів/тренерів/консультантів та редакторів, власників та інших осіб, які визначають редакційну політику.
3. Надати можливість власникам, продюсерам та редакторам ЗМІ спілкуватись та обмінюватись досвідом щодо організації та втілення редакційної політики щодо журналістських розслідувань та заохочення проведення журналістських розслідувань. 
4. За результатами проведених заходів запропонувати конкретний план дій щодо популяризації журналістських розслідувань серед ключових осіб ЗМІ (власників, продюсерів та редакторів), які формують редакційну політику.

Максимальний розмір гранту: до 50 000 доларів США.
Організація повинна зробити власний внесок у реалізацію проекту (в грошовій чи іншій формі) у розмірі не менше 15% від загальної вартості проекту.

Положення про конкурс та формат кошторису можна завантажити в мережі Інтернет за адресою: www.pace.org.ua (розділ «Гранти для ЗМІ) або www.ccc.kiev.ua.

Організації (неприбуткові та бізнес-організації) повинні бути офіційно зареєстровані в Україні та здійснювати свою діяльність на території України; вони повинні засвідчити спроможність та уміння з підготовки та проведення подібних заходів.
Бізнес-організації мають право брати участь у конкурсі на умовах не отримання
прибутку з виконання проекту.

Кінцевий термін подання документів: 10 вересня 2007року до 17:00 за київським часом.

Проект «Гідна Україна» виконується компанією Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Документи мають бути надані особисто або надіслані поштою за адресою: проект «Гідна Україна», вул. Московська 46/2, кв. 176, м. Київ 01015.

Детальна інформація у контактах

Володимир Гнат
Тел.: +38 (044) 288 58 38
Ел. пошта: [email protected]


 

 Поділитися