MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Запрошення на тренінг «Форми та методи взаємодії громадськості із владою» для Луганської та Донецької областей

14.04.2008   
Регіональний ресурсно-інформаційний центр Проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», запрошує представників громадських організацій з Донецької та Луганської областей до участі у дводенному тренінгу

Регіональний ресурсно-інформаційний центр Проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», що діє на базі Східноукраїнського центру громадських ініціатив, запрошує представників громадських організацій з Донецької та Луганської областей до участі у дводенному тренінгу «Форми та методи взаємодії громадськості із владою».

Проведення тренінгу є можливим завдяки підтримці американського народу, що надається через Агентство США з Міжнародного розвитку (АМР США), Корпорацію «Виклики Тисячоліття» (МСС) та Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI).

Тренінг проводиться з метою надати громадським активістам знання щодо правових механізмів залучення громадськості до ухвалення рішень та їх ефективності.

Завдання тренінгу:

- надати учасникам інформацію про систему влади та процедури і мотивації ухвалення рішення;

- систематизувати досвід ОГС у взаємодії з органами влади;

- розвинути навички учасників практичного застосування інструментів впливу на ухвалення рішення.

Тренінг відбуватиметься у м. Луганську.

Дати проведення тренінгу: 2-3 травня 2008 року.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету у вкладеному файлі та надіслати її електронною поштою на адресу [email protected] або факсом 8-(0642)-49-13-74 до 25 квітня 2008 року (до 18:00). Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Участь у заході безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, робочими обідами, при потребі – поселенням у готелі та компенсацією витрат на проїзд.

Якщо у Вас є успішна історія подолання корупції і Ви хочете нею поділитися із колегами, будь ласка, опишіть її за формою, що знаходиться у вкладеному файлі, і надішліть її нам разом із анкетою. Учасники, що надішлють успішну історію подолання корупції, отримають додаткові переваги при відборі учасників тренінгу.

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся за телефонами:

8 (097) 979 55 44, 8 (0642) 49 13 74.

Контактна особа – Зоряна Єгорова.

doc-file (38.912 kb) doc-file (29.184 kb)
 Поділитися