MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

З початку року в Україні постраждали 36 журналістів, - «Репортери без кордонів»

07.06.2011    джерело: zaxid.net

З початку року в Україні постраждали 36 журналістів. Представники влади заподіяли більше перешкоджань журналістам, ніж за рік до того. Про це повідомила представник «Репортерів без кордонів» в Україні Оксана Романюк під час телемарафону «Повний доступ» на ТВі 6 червня.

За її словами, з початку року постраждали 36 журналістів. Торік постраждали 28 осіб. «Ми однозначно скочуємося до кучмівських часів. Напади стали серйознішими. Причому, дві третини нападів скоюються представниками влади», - повідомила вона, повідомляє «Телекритика».

Нагадаємо, у 2011 році на щорічній «Карті свободи слова» «Репортерів без кордонів» Україна позначена червоним кольором - це категорія «складна ситуація». Також червоний колір - у Росії, Білорусі, Китаю, Іраку, Афганістану, Венесуели, Колумбії, Туреччини тощо.

Торік Україна була позначена оранжевим кольором, що означає «помітні проблеми». Нині цей колір у Монголії, Індії, Бразилії, Італії, країн Південної Європи тощо.

07.06.2011

 Поділитися