MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Права людини поза грою» – Харків (ФОТО)

16.06.2012   
Просто тепер у Харкові біля оперного театру (вул. Сумська, 25) проходить виставка «Права людини поза грою» – акція з нагоди проведення футбольного чемпіонату «Євро–2012». Влада погрожувала виставку примусово демонтувати. Поки що цього не сталося.

16 червня 2012 року. Зараз у Харкові біля Академічного театру опери та балету (вул. Сумська, 25) проходить виставка «Права людини поза грою» – акція з нагоди проведення футбольного чемпіонату «Євро–2012».

Захід організований неурядовою організацією «Центр Громадянських Свобод» в партнерстві з чеською організацією “People in Need”. Партнери у Харкові – Молодіжний правозахисний рух, ГО «Альтернатива», «Зелений фронт», Харківська правозахисна група та інші організації.

Харківська міська влада погрожувала виставку розігнати о 15:00. Проте, цього не сталося – якраз в цей час до стендів підійшла велика група вболівальників у жовтогарячих футболках – голландці. Очевидно, саме це й завадило вчинити це.

До вашої уваги подається фоторепортаж з виставки.

Правозахисний футбол :)

 

 Поділитися