MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Люстрація в дії»: харківські міліціонери дуже бояться і не можуть довго ховати затриманих

19.09.2014   
Ірина Яковець
Жіночки довго плакали, що міліціонери дуже далеко сховали чоловіків, щоб керівництво не дізналося, а то у них зараз все строго, полювання почалося на співробітників, тому опера ДУЖЕ БОЯТЬСЯ і не можуть довго ховати затриманих!

Замальовка з натури. Їхала сьогодні в трамваї з вокзалу. На зупинці біля Ленінського РВ ГУМВС сідають дві жінки. Мати і дочка або ж мати і невістка. І починають дзвонити по мобільному. Суть їх проблеми (розмова на весь вагон): опера ВБНОН затримали їхнього сина-чоловіка. Той з товаришем купили наркотиків і майже відразу до них додому прийшли і затримали (мабуть, знали про даний факт), вилучили наркоту і покликали родичів до райвідділу.

Три години, зі слів жінок, їх мурижили в райвідділі («розмовляли»). Суть бесіди – їх переконували, що родичам «світить» дві статті – збут (так покупку оцінили) та зберігання без мети збуту. За перший склад обіцяли від 6 до 8 років (!). За другий (тому, що удвох – група) – від 8 до 12 років! Але, оскільки опера побачили, що дами налаштовані «позитивно», їм запропонували «на пільгових умовах» викупити рідних за 2000 баксів за кожного. Терміну дали до 15-00 завтрашнього дня.

Жіночки довго плакали, що міліціонери дуже далеко сховали чоловіків, щоб керівництво не дізналося, а то у них зараз все строго, полювання почалося на співробітників, тому опера ДУЖЕ БОЯТЬСЯ і не можуть довго переховувати затриманих!

Тому терміново треба підписати договір з адвокатом (який вже був на місці) і через нього передати завтра гроші. Апогеєм стала фраза: «опера сказали, щоб ми не переживали, адвокат ЇХ НЕ КИНЕ! Це їх ПЕРЕВІРЕНИЙ СВЯЗНОЙ!

…А тітка каже, що у неї вдома тільки 200 грн. Залишилося на ліки. І тепер вона дзвонить всім підряд, намагаючись зайняти грошей…

І коли вже таких «правоохоронців» розгонять до бісової мами!

 Поділитися