MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На Донбасі діти добираються до школи на човнах. ВІДЕО

16.12.2016    джерело: magnolia-tv.com
magnolia-tv
Жити поблизу фронту не побажаєш навіть ворогу. Але людям на Донбасі у так званій «сірій зоні» щодня доводиться боротися із труднощами. Чи не найважче доводиться дітям. Правозахисники помітили страшну картину. Школярі на човнах пливли на інший бік берега, де вже давно окупувались сепаратисти. Як виявилось там знаходиться найближча школа. Тому і доводиться здійснювати такі незаконні перетини кордону.
Жити поблизу фронту не побажаєш навіть ворогу. Але людям на Донбасі у так званій «сірій зоні» щодня доводиться боротися із труднощами.

Чи не найважче доводиться дітям. Правозахисники помітили страшну картину. Школярі на човнах пливли на інший бік берега, де вже давно окупувались сепаратисти. Як виявилось там знаходиться найближча школа. Тому і доводиться здійснювати такі незаконні перетини кордону.

 Поділитися