MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Із Станиці Луганської виїхала практично вся молодь.

16.01.2017    джерело: magnolia-tv
медіа група ХПГ
Експерти Харківської правозахисної групи після нового року вкотре відвідали Станицю Луганську. Поспілкувались із місцевими жителями. З кожним візитом тут з’являється все більше порожніх будинків.

Експерти Харківської правозахисної групи після нового року вкотре відвідали Станицю Луганську. Поспілкувались із місцевими жителями. З кожним візитом тут з’являється все більше порожніх будинків. Все тому, що люди виїжджають подалі від війни. Залишаються лише пенсіонери. Ті ж хто лишилися в Станиці Луганській переконані, що вже ніколи не залишать рідних будинків попри будь що. Розуміють, що не вже в змозі дати собі раду у чужих містах. Адже на пенсію там не проживеш, на роботу вже нікого не візьмуть, а допомоги чекати нема від кого.

 

 Поділитися