MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Слідча комісія вирішила засудити поведінку Калашникова

13.12.2006    джерело: www.telekritika.kiev.ua
Тимчасова слідча комісія ухвалила резолюцію, в якій засудила поведінку Олега Калашникова, спрямовані проти знімальної групи СТБ. У рішенні дано лише морально-етичну оцінку діям Калашникова. Правову оцінку повинна дати прокуратура. Формулювання, запропоновані на попередньому засіданні, в остаточному варіанті рішення було дещо пом’якшено.
З шести присутніх на засіданні членів комісії п’ятеро (Сергій Філіндаш, СПУ; Валерія Заклунна, КПУ; Степан Курпіль, БЮТ; Ольга Герасим’юк, «Наша Україна»; Наталія Прокопович, «Наша Україна») підтримали рішення комісії, один (Сергій Гусаров, Партія регіонів) утримався.
Звітуватиме тимчасова слідча комісія на наступному пленарному тижні. Поставити звіт комісії на порядок денний 13 грудня, всупереч попереднім заявам Степана Курпіля, не вдалось.

 Поділитися