MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Жорстоке побиття у Харкові

07.11.2006    джерело: rep-ua.com
Напад на керівника районної організації Фрунзенського району ХООО «Міський дозор» Діану Волошину

6 листопада 2006 р. о 19:30 в місті Харкові було здійснено напад на керівника районної організації Фрунзенського району ХООО «Міський дозор» Діану Волошину, повідомляє І-РЕПОРТЕР. Напад був здійснений у під’їзді будинку, де проживає Діана Волошина. Однією з версій нападу можна розглядати залякування активіста «Міського дозору», оскільки після нанесення побоїв нападник утік, не забравши гроші і мобільний телефон керівника районної організації. Цікавий той факт, що в будинку, де проживає Діана Волошина, знаходиться відділ міліції Комінтернівського району міста Харкова, вхід до якого розташований буквально за десять метрів від входу у під’їзд, куди заходила Волошина.

Керівництво «Міського дозору» не відкидає факту залякування і тому, що за дві години до події Діана Волошина подала документи в Харківську міську раду про створення ініціативної групи для збору підписів за проведення місцевого референдуму про відставку Харківського міського голови М. М. Добкіна.

Діана Волошина була головою зборів громадян по формуванню ініціативної групи з проведення місцевого референдуму за відставку Добкіна, які відбулися у Харкові 3 листопада 2006 року.
 Поділитися